VICTORYPURI-VP Group:

Victorypuri Bronte Wright door de Belgische investeringsgroep opgericht in 2001, is een wereldwijde onderneming met een snel groeiende productlijn voor de rijken Victorypuri, global business performance, de versterking van de productie en R & D-capaciteiten, in 2007 en België hugepharma fusies en overnames, R & D, productie en verkoop van mens en dier. gezondheid duif producten, probiotica, natuurlijke plantenextracten vloeistof, concurrerende productie bedrijven, Victorypuri technologie dieren. duiven en de menselijke gezondheid producten even groot belang voor O & O en innovatie, heeft het bedrijf langs de Europese UNI eN ISO 9001 certificering van het systeem, en heeft de EU voedingsmiddelenindustrie traceerbaarheidssysteem UNI11020 certificering, de productie van biologische middelen zijn op grote schaal gebruikt in levensmiddelen, dier. duif gezondheid van producten gemaakt en de industriële productie, het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest representatieve van de industrie in België.

Victorypuri gevestigd in het uitvoerend agentschap van de Europese Unie in Brussel, België, Global Operations Center in Antwerpen (Antwerpen), de productie is gevestigd in Noord-Brabant (Noord-Brabant), Eindhoven (Eindhoven), heeft acht onafhankelijke productie-bases bevinden zich in verschillende gebieden, waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zwitserland, Hongarije. Biopreparations moderne fabriek met een grote productiecapaciteit, kan de productie-installaties voldoen aan de functionele component, component scheiding, zuivering en verwerking eisen. Buitenlandse dochterondernemingen met een eerste klas apparatuur en technologie productontwikkeling, kwaliteitscontrole en verpakking van het product behoeften.

Victorypuri in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zwitserland, Hongarije en Taiwan provincie van China heeft een directe kantoren, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven is verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten. In China, heeft de Vennootschap Victorypuri geregistreerd handelsmerk. Door middel van de niet-aflatende inspanningen van alle medewerkers, vormden we een sterke wereldwijde sales en marketing netwerk, product marketing in meer dan 50 landen. Het bedrijf zal altijd houden aan kwalitatief hoogwaardige producten en een hoog niveau van dienstverlening en maken de grootste inspanningen om de dieren te ontmoeten. , beginnen te dier en Taiwan in Azië in 2003. De duif gezondheid van van producten promotie, verkoop operaties.

Headquarters:Brussel, Belgium,    E-mail:victorypuri@yahoo.com Designed by Walter - Website Design Antwerp
Copyright  2017 Victorypuri  Disclaimer